Blog

20 jarig jubileum – Inter Airport Europe in München 2015

mkWat begon aan de stamtafel op de luchthaven van Frankfurt, toen nog met een hand vol onervaren exposanten, is in 40 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende beurs voor vliegtuigen, luchthavens en GSE (Ground Support Equipment). De tijd van onervaren ligt ver achter ons het is nu een beurs met uitsluitend experts in hun vakgebied. Toenemende concurrentie in de luchtvaart vraagt om wereldwijde kennis, zodat er bijtijds gereageerd kan worden op opkomende trends en veranderingen.

Luchthavens hebben in de afgelopen jaren enorme veranderingen ondergaan die zich in een steeds sneller tempo opvolgde. Eerst waren het de steeds groter wordende vliegtuigen, daarna het Schengen akkoord en de bouw van geavanceerde terminals. Dit werd opgevolgd door het totale luchthaven management, wat inhoudt: IT, veiligheid, beveiliging en het om kunnen gaan met het aantal toenemende reizigers. Met in het achterhoofd dat het reizigersgemak altijd centraal staat.

Ook Räder Vogel was aanwezig op dit 20 jarig jubileum van de Inter Airport Europe. Räder Vogel toonde de kwaliteit van haar producten en kennis. In het ongekende park van slimme en geraffineerde transportsystemen en voertuigen wordt er meer en meer gevraagd van volume, draagvermogen en snelheid.

Als MK Industrial Wheels hebben wij als handelspartner van Räder Vogel twee dagen een bijdrage geleverd om met name voor de lokale markt onze kennis en contacten in te zetten. Wat wij vooral hebben gezien is dat de wielen met een standaard rubberen bekleding steeds beter vervangen kunnen worden door wielen met een hoogwaardig polyurethaan product. Vulkollan®. Ruimte is vaak beperkt dus moet er op een steeds kleinere ruimte worden gebouwd, gewerkt en getransporteerd worden. Zeker op luchthavens hebben zij graag dat alles op rolletjes loopt en er beslist geen vertraging optreedt. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn kern woorden in de luchtvaart. Deze waarden zijn toe te kennen aan de producten van Räder Vogel en dat in combinatie met de wereldwijd team van professionals maakt de keuze voor deze producten tot een succesvolle inzet.

support20 jarig jubileum – Inter Airport Europe in München 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *